BURSA / İNEGÖL - Ömer Osman Çağlayan Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" programı Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Ufuk BOZDOĞAN koordinatörlüğünde düzenlendi. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma töreni; öğrencilerimizin günün anlam ve önemini belirten yazı ve şiirleri okumaları ile devam etti. Müzik öğretmenimiz M.Hanifi HAŞHAŞ öncülüğünde hazırlanan ve öğrencilerimizden oluşan koromuzun seslendiridiği eserlerle program sona erdi.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın 12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisimiz tarafından "Milli Marş" olarak kabul edilişinin 102. Yıl Dönümü münasebeti ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında  okulumuzun konferans salonunda Türkçe öğretmenimiz Hasan METİN rehberliğinde program düzenlendi.

Okul yöneticlerimiz,öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen programda öğrencilerimiz hazırladıkları şiir,kompozisyon ve oratoryo sunumlarını gerçekleştirdiler. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Türkçe öğretmenimiz Hasan METİN tarafından gerçekleştirildi.

May

Okulumuz özel eğitim sınıfı; öğretmenlerimizin rehberliğinde resim ve sanat sergisi gerçekleştirdi.